♾️New Item's check out my Art Gallery ♾️

Over Mijzelf

Ik heb Diamant Schilderijen ontdekt door mijn moeder. Die vertelde dat ze wat leuks had aangeschaft om te maken. Was erg nieuwsgierig en ben lang gegaan op de koffie. Toen ik het zag en ze het liet zien en een stukje aan het maken was wist is het meteen. Dit vond ik echt iets voor mij en heb toen met gevoel mijn eerste Diamant Schilderij uitgezocht en besteld. 

Het maken vind ik heerlijk om te doen, lekker met je eigen muziek in alle rust. Af en toe op een middag of een avondje ermee bezig zijn dat is echt geweldig. En langzaam aan begon ik er steeds meer te maken en de eerste persoon die ze altijd zag als ze af waren was mijn moeder. 

Ik wou het met andere mensen delen wat ik had gemaakt. En voor ik het zelf in de gaten had was ik mijn eigen website gemaakt. Om het mooie te delen en mee te geven aan een ander die intresse heeft.

Ik maak ze met heel veel liefde en passie omdat dit echt iets is waar ik echt heel gek op ben om te maken. Zo maak ik dan ook foto's in een Diamant Schilderij voor anderen, heel blij dat ze iets speciaals hebben. En ik heel blij dat ik de ander iets moois heb kunnen geven wat ik met liefde heb gemaakt.

Ondertussen heb ik al mijn schilderijen in een ultieme boek samen gebonden. Ik ben heel blij hoe het is geworden en moest wel even een traan van blijdschap wegvegen. 

Heb je vragen of zou je iets zelf willen maken als Diamant Schilderij?

Heb je interesse het het boek dat ik heb gemaakt met al mijn werk erin?

Kan ik een persoonlijke foto voor je maken in een Diamant Schilderij, of is het een kado voor iemand anders?

Vraag het mij gerust met een email. Alles is mogelijk en bespreekbaar precies hoe u het wilt. Want alles wat u mooi vind is belangrijk om goed te bespreken en dat u er tijd voor neemt. Want het uiteindelijke resultaat is blijvend voor een lange tijd.

Liefs Brigitte