šŸ„³ Celebrating "2 year" this website šŸ„³

Te koop/For sale

Bestellingen worden in behandeling genomen als je de informatie bij de foto meestuurt in email. Ik zal zo spoedig mogelijk op de mail reageren, word binnen 3 dagen verstuurd, met uitzondering van zondag.

De Diamant Schilderijen worden opgerold verzonden.

Bij bestelling van meerdere Diamant Schilderijen zullen de verzendkosten gratis zijn.

* Mocht er interesse zijn in de andere paintings die niet te koop zijn op de website, dan is het ook mogelijk om deze te bestellen. Deze zal ik dan maken en wanneer deze af is stuur ik een mail daarna zal deze dan worden verzonden. 

De enige die niet nabesteld kunnen worden zijn:

*Nr. 11./12./13./14.

Orders will be processed if you send the information that is within the photo in email. I will respond to the mail as soon as possible, will be sent within 3 days, with the exception of Sunday.

The Diamond Paintings are shipped rolled up.

When ordering multiple Diamond Paintings, the shipping costs will be free.

* If there is interest in the other paintings that are not for sale on the website, it is also possible to order them. I will make this and when it is finished I will send an email after which it will be sent.

The only ones that cannot be backordered are:

 *No. 11./12./13./14.

Deze canvas doeken die hieronder staan is de maat al vast gesteld, voor een goede scherpte en detail. Vandaar dat sommige canvas doeken best wel groot zijn. Deze zijn nog niet gemaakt en zullen dan ook worden gedaan als er een bestelling van is. 

Als u een bestelling kiest uit deze hieronder dan word er een mail verzonden waarin word aangegeven als het klaar is en dat het zal worden verzonden.

 

The size of these canvases below has already been determined, for good sharpness and detail. That is why some canvases are quite large. These have not yet been made and will therefore be made when there is an order.

 

 If you choose an order from these below, an email will be sent indicating when it is ready and that it will be shipped.

Deze hieronder zijn nog niet op canvas en kan nog naar eigen smaak de maat worden aangepast. 

Let wel op! Deze zal ik zelf nog bij de leverancier bestellen met de maat die u wilt. Vervolgens zal deze nog gemaakt worden. 

 

These below are not yet on canvas and can still be adjusted to your own taste.

 Keep an eye on! I will order these myself from the supplier in the size you want. It will then be made.

Address details:

Brigitte's Twinsoulartgallery
Mariƫnhoven 60
6721SW Bennekom